onsdag 16 juni 2010

Skara



Hejsan!
Nu är vi tillbaka efter 3 dagar på skara sommarland. Vi sov i stugor på en camping, inne på sommarlandet fanns massor av karuseller, men vattenlandet var det bästa. Det var enormt stort. Dessutom fanns där en vattenrutchkana, som gick 70 grader ner, askul men läskig.
Vi åkte också mycket gocart där, vilket är superkul, att få köra bil själv hur man vill.
Där fanns även vattenskidor och vattenbräda man kunde åka runt en sjö, vilket var svårt men kul, och jag klarade halva sjön !
Vi åt på en god resurang frukust, lunch och middag.
Dessutom fanns det massa snygga norskar där! En var väldigt lik min bror, läskigt lik.
Vi såg på en sky pirates show, folk från Colombia hoppade från höga höjder och gjorde trix, efter showen fotades vi med de.
Där fanns 2 Gokart banor, gokart är skitkul, man får köra en bil själv, utan regler bara köra fort.
När man kollade på vattenlandet uppifrån så såg det så underbart ut, det såg ut som man var typ utomlands på något coolt ställe, det var forsar, linbana som man höll i och släppte och hamnade rakt ner i vattnet.
Där fanns också en flumrider som man blev väldigt blöt av, och en begrochdalbana som heter tranan, man satt på båtar som hängde ut från en "trana"

Alltså var det en lyckad weekend på skara!


Den ser inte så läskig ut där, men det var den!
Skara Sommarlands världsberömda vattenattraktion är en legendarisk upplevelse som kräver starka nerver. För brantare vattenrutschbana finns inte. 84 meter rakt ner. Nästan 100 knyck. (så stod det på hemsidan )
Sky pirates showen.

Mer bilder kommer!
// Flicha

Inga kommentarer: