Igårkväll så kom jag hem från Gothia. Och måste säga att det var bland det bästa jag har gjort, otroligt kul. Men som vanligt, jag skriver mer under bilderna nedan!

|
v

Vi samlades på konsum förra söndagen, sen stack vi upp till göteborg, och satt fast i en bilkö i en timme näsan. Men sen så kom vi fram, checkade in eller vad man ska säga på skolan. Vi sov i en halv gympasal ;)

Så såg gympasalen ut när vi skulle sticka ..
Första matchen, vi mötte moheda ett smålanskt lag. Man vet aldrig hur bra eller dåliga lagen är så man för gå in 100 % varje match och kämpa. det första 5 minutrarna var det ganska jämnt, men när vi gjorde vårt första mål så blev vi mer peppade och det andra tappade lite, så den matchen slutade 7-1. En rolig match, både för mig som målvakt, trots att vi vann med mycket så hade jag ändå att göra, och såklart för resten.
Därefter så stack vi hem åt, och kollade på f17 dalby/ genarps match, som tyvärr förlorade med 1-0
Och på kvällen då small det, då var det nämligen invigningen. Någon man kan jämföra med en os- invigning. Helt amazing var den. Det var uppträde, på scen, syskonen sanden var där och sjöng, folk från idol. Folk från 72 olika länder, länder som man t.o.m inte visste att det fanns gick in med flagger framför sig, och kläder som representerade det landet. Och så mycket mer... Jag tänke visa er fyrverkeriet som var där.
Men det var bland det roligaste under hela gothia tyckte jag. Helt otroligt
En del av alla länder som var med. Kan ni alla länderna till alla flaggor ?!?
Nästa dag 3, match med ronoke stars. Ett lag från USA. Vi hade kollat på deras match mot Ljusne, och det båda lagen verkade vara välfigt bra, men usa vann med 2-0. och det sprang hela tiden, så vi förväntade oss en tuff match, och antagligen de som kämpade bäst, och ville mest skulle vinna. Matchen började, vi anföll, det anföll och så höll det på så hela 1.a halvleken, tills sista minuten då vi hade en frispark och fick in bollen. Andra halvleken gjorde vi 2 till mål, så det stod 3-0. Men den sista kvarten låg det i och anföll hela tiden, och det fick in ett mål. matchen slutade 3-1 till oss, fy fan vad vi var glada då ! På eftermiddagen stack jag Erika, Naemi, Tina och Annika till liseberg och köpte ett åkband som vi från gothia kunde ha under hela gothia veckan.
Sista matchen mot Ljusne, ljusne hade förlorat över moheda med 3-2. Vilket
vi tyckte var konstigt eftersom det då hade förlorat över usa med 2-0. Men moheda måste ha blivit så nedtaggade efter att vi hade gjort mål. Men om vi vann den matchen så hade vi en säker seger i gruppen. och om man kommer 1a eller 2a i gruppen så kommer man till a- slutspel, den bättre halvan. Där alla det bästa spelar. Kommer man 3a eller 4a kommen man till den sämsta halvan. Men vi skulle ju vinna den matchen då, och det gjorde vi, med 6-0.

Efter det så stack vi till liseberg och åkte mycket karuseller, jag älskar karuseller. Att känna hur det kittlas i magen, och känna hur vinden blåser i ens hår, att åka snabbt, snabbt snabbt. För alla er som gillar karuseller med fart så rekomenderar jag kanonen, den lopar och kör uppochner ett tag. Och det börjar med att man skjuts iväg i skithög fart, askul!

Sista matchen blev det för oss. A slutspel vi skulle möta team huddik. Det hade inte förlorat en match innan heller. Innan matchen kom en från sydsvenskan och intervjuade oss, det skulle intervjua ett lag som det hade gått bra för i gruppen, och det hade ju gått för oss, så det intervjuade tränarna och Klara och frågade lite frågor Vi kämpade och kämpade, men det fick in det första målet, och andra målet. Det stod 2-0 till de i halvlek. Nästa halvlek hade det oxå mycket spel uppe hos mig, men jag kämpade hela matchen jättemycket, det hade flera skott, flera frilägen och ja det hade bollen mycket hos mig, men matchen slutade 2-0 till Huddik. Det betydde då att vi hade åkt ut, vilket alla var besvikna på i laget, så vi satte oss ner under några träd. Då kom reportern fram till mig och berömde mig mycket. Efter det skulle han ställa frågor till mig om väldigt mycket, så det var kul att få uppskattning efter att ha förlorat en match, det kom även ut i tidningen den 23:e. På kvällen så badade vi i havet
Där står det, hoppas att ni kan läsa det :)

Nästa dag så fick vi sovmorgon, tills halv 9. Sen åt vi frukost, efter det stack vi till liseberg tills klockan 2, sen gick vi till heden, det är som ett litet centrum för gothia, det har massa stånd, fotbollsmatcher spelas och det finns en stor intersport affär med gohtia suvenirer.
På både torsdag och fredag kväll så stack vi till havet, vi bodde 10 minuters gång ifrån havet, det var både klippor och sandstrand, en båthamn och camping. vi hoppade och dök från bryggorna och badade. Det var jättemysigt. Sen gick vi runt och kollade kring klipporna.

Havet,,,
Sent på kvällarna spelade vi alltid fotboll med Tyskar, svenskar, norskar och danskar, det var dessa länderna som bodde på skolan. Det var jättekul , och mysigt.
På lördagen så gick vi tjugo över 7, packade våra saker och fixade hallen, åt frukost, sen stack vi in till göteborg och kollade på finalerna på gamla ullevi. Efter det så stack vi hem !
Alla var ju inte så pigga sista dagen, haha Naemi och Jennifer sov ganska mycket då, sista dagen somnade vi vid kl 1-2 och vaknade lite över 7, så nu blir det en fotbollsfri vecka ...

Nu kommer fyrverkeriet, i takt till musiken, om ni inte har ljudet igång, så sätt igång det !