fredag 16 juli 2010

Tyck till, vad gillar du mest, hav sjö eller pool?



Hej !

Alla som inte gillar att bada kan sluta att läsa här !


På en solig sommar som denna, så måste man bara bada, svalka sig från denna värmen. Att ligga i vattnet och känna sig tyngdlös och fri.
Eller ja, det beror ju på om man badar i havet eller pool.

Själv föredrar jag havet, det är så underbart det är helt oändligt. För alla som gillar långgrunt föredrar jag ribban, lomma och bjädded. Om du gillar djupt vatten, så föredrar jag ystad framförallt, det är en fin strand med bryggor som man kan hoppa ifrån, du kan spela minigolf och efter doppet så kan man ta och äta lunch eller ta en glass i denna fina sommarstad. Annars finns beddinge och mossby för er som gillar en avlägsen strand, med vatten som inte brukar nå över 18 grader. Österlens knäbeck är oxå väldigt fint, där finns små hus på stranden, som kapell, kiosk, och fiskehydda.

Men att bada i en sjö är inte helt fel heller, alla ni som läser har kanske inte så nära till havet. Det kan vara underbart att bada i en sjö med. De är djupt & ofta varmare än i havet.
Visst, där finns ibland fiskar som kan vara lite äkliga, och vattnet är ofta grönt, men det hör till en sjö. Och ibland finns även hopptorn där, som i gyllebosjön t.ex !

Till sist. Pool eller bassäng går oxå bra. En varm dag då du inte hinner eller orkar ta till havet så är det bra med vanligt bad oxå, och framförallt så är det varmare där, och enkelt att ta sig till med kompisar :)


Men nu vill jag att alla ska kommentera vad ni gillar mest, havet, sjön eller poolen ?!?

Havet...

Sjön..

Eller hederlige poolen, vad tycker ni ?


Vad tycker ni om henna poolen, häftig va ?!? Värdens djupaste pool, en sådan simmar man inte precis i varje dag ;)
/ Flicha

3 kommentarer:

=) sa...

haaaaj och hav :P

Anonym sa...

Sjö och pool !

Anonym sa...

Hav eller badkar!
Marran