fredag 29 april 2011

Hola!


Fredag, idag. Pust ! Veckan med alla prov är över ! Så jä*la skönt!

Skola som vanligt, tills halv 4. Stack dock hem till Li från halv 12 till halv 1, och degade , sen när skolan började igen, så kände vi riktigt för att skolka de sista timmarna. Men det gjorde vi inte , så duktiga som vi är.
Vi stod ut , yeey ! Nu är det prao i två veckor, så himla najs! Tar bussen halv 9 varje morgon till Lund, så då blir det sovmorgon & ingen skola , eller inga läxor = UNDERBART!

Efter skolan så stack jag till Anna. Vi gjorde klart vår låt, äntligen. Egentligen var det meningen att vi skulle uppträda med den på skolavslutningen, men vi hittade en väldigt bra låt som vi hade gjort innan med inte uppträtt som vi kanske ska ha istället. Så nu har vi dessutom lagt på stämmor på refrängen på den förra låter. Eller jag ska sjunga stämman, och Anna basic. Det är lite svårt i början att hitta rätt stämma, när Anna sjunger någon helt annan stämma, men det låter underbart när man väl får till det!

Kvällen spenderades hos Li med Emma , Kajsa och Li. Vi grillade korv, var ute lite, och kollade på pocahontas!



Hemkunskapsbullar!
Eat!


Alberte har gjort världens underbaraste klänning på slöjden. Jag bara avgudar den!



Suddig bild, men dagens outfit.


Lördag imorgon = Valborg! Dagen spenderas i Malmö. Först in och köpa målvaktshandskar. Sen möter vi LDB klockan 1 på Malmö IP :) På kvällen får vi se vad som händer...


/ Flicha



Inga kommentarer: