fredag 26 november 2010

Malmö - Idol

Hejsan.

Sitter i Malmö i mormor och morfars lägenhet, ska sova här inatt. Mår dåligt, ont i magen och mår illa. Hoppas att det inte är en början på vinterkräksjukan bara.. ! 
Fredag idag , hurra !
Sjukt segt när man går till skolan tills halv 4 på en fredag . Ändå hämtade pappa mig efter skolan, och vi körde till Malmö. Nu är det redan kväll och klockan är halv 7, då har jag varit ledig i 3 timmar. Igår så hade jag varit ledig från skolan i 3 timmar klockan kvart över 4. Dagarna går för fort...

Såg på idol igår. ( genrepet) med anna ! Det var väldigt bra. Vi satt väldigt nära scenen, och typ en rad bakom alla idoler som åkt ut, sen satt vi väldigt nära juryn. Peter Jihde slog näsan, så det blev en hel del pauser. Genrepet gick inte som det var planerat kanske, Peter Jihde tabbade sig ganska mycket, men det var  kul att se !
Idolerna var jättebra. Har mormors dator, så kan inte lägga upp bilder från mobilen.

Sen fick vi goodie bags från dustin home, det var en mössa och idol block. Från läckerol fick vi 5 olika påsar med tuggumi, och pastiller m.m. Allt gratis, jag bara älskar sånt !


Peter Jihde, var märkbart påverkad av olyckan. Han kom av
Jihde blöder på scen !


Minnah



Jay - från helsingborg, väldigt duktig. Lite tråkigt att han blev positivt testad för narkotika. Tv4 har strikta lagar mot det, men han får en 2.a chans. Dessutom hjälper tv4 honom, han kommer få hjälp genom det.


Linnea- från Malmö också duktig



Olle, från Gotland
/ Flicha

Inga kommentarer: