torsdag 4 mars 2010

Bra tv- program :)



Vem gillar inte sitta och mysa framför tv:n på kvällen med kanske en kopp te framför sig, eller något annat gott ?
Eftersom det går så många bra tv program börjar nu så tänkte jag tipsa er om bra serier osv. Här kommer namn, tid och vad lite kort vad det handlar om:

Desperate Houswives- går på tv5 på tisdagkvällarna, man följer 4 "desperata" intressanta och roliga kvinnor i deras liv, och så uppstår det problem osv, väldigt bra och roligt program!

Vampire diares: Går på tv6 kl åtta på torsdagar. Serien är ny, handlar om en vampyr familj, den yngsta killen Damon har problem med Stefans bror Damon försöker döda alla och är tvungen att ljuga om att han är vampyr och varför han är tvungen att göra massa saker !

Svenska hollywood fruar: Det har säsongsstart igen, men med 2 nya fruar och Maria Montesami, när det går vet jag inte riktigt, men håll utkik efter reklam.

2 ½ men: Det går ibland 7-8 och ibland 9-10 på 3, 5, 6 det handlar om en vuxen kille som har en son tsm med sitt x, han har inte mycket pengar så han får bo hos sin rika bror. Det händer massa kul, det har nämligen problem med tjejer, dricka och uppfostran, man behöver inte sett något innan.

Made: Går på mtv på eftermiddagarna, det handlar om fega perssoner som har ett mål, ofta en idrott eller skönhetsdrottning något som är inte alls deras stil som det ska nå och lära sig så har det en tränare som ska lära det och finally ska det ha uppvisning i det.

Spårlöst: Går på måndagar på tv4. Det handlar om ett fadderbarn som åker till sitt hemland och letar efter deras släkt .

Medium: går måndagar kl 10 på tv4+. Man följer Allison som har drömmar om vad som kommer att hända i framtiden, men kan redan ha hänt. Hon jobbar med att försöka lista ut mördarna och mordet.

Blåsningen: Går kl på tv3 söndagar kl 8. Det är kändisar som råkar ut får att bli blåsta med så sjuka saker, allt är filmat och alla går på det något så enormt!

greys anatomy: Går på onsdagar kl 9.Det är en amerikansk tv-serie som utspelar sig på sjukhuset Seattle Grace Hospital, och så blir det trubbel...

Sist men inte minst Melodifestivalen: Går kl 8 på tv4 , andra chansen nästa gång, vem kommer vidare till final och vem åker ut ? Nästa vecka är det final!

// Flicha (:




Inga kommentarer: