måndag 1 mars 2010

Ta hand om dig !

För mig har det alltid varit viktigt att ta hand om sig själv på olika sätt . Det är viktigt både för folk i din omgivningen med framför allt för dig själv ! Man tycker om sig själv mer och blir gladare och lugnare !
Att ta hand om sig själv kan betyda olika för olika personer . Man kanske tkr att ta hand om sig själv betyder att man ger sig själv spa -behandlingar , tar det lugnt för sig själv , eller kanske bygga på självförtroendet?
Ni får tycka som ni vill! Om du till exempel tycker att du vill bygga på ditt självförtroende , kan du göra det på olika sätt! Ett bra tips är att sätta upp olika mål som du ska klara av. (sätt målen så att du faktiskt klarar målen ;)
Skriv upp dem på en lista och sedan är det bara att börja checka av listan . När du har klarat målen mår du bättre , om du vill kan du också ge dig själv en belöning på olika vis ! Om du kanske vill ta hand om dig själv , ta en kväll för dig själv , tänd ljus och läs eller titta på en mysig film för dig själv . Även om det är kul att titta på film med någon annan så är det faktiskt lika bra att göra det själv :)! Då trivs du med dig själv bättre , och det är positivt !
Ett annat tips för självförtroende är att skriva en lista på vad du är bra på , och titta igenom dem.
Skriv ned minst 10 stycken !


Lycka till!
Hoppas detta hjälpte ! :)
// Ems






Inga kommentarer: