tisdag 16 mars 2010

Hallo!




Kulturvecka denna veckan (y) Väldigt kul! Igår var det en väldigt bra skoldag. Började 9, slappade typ lite till 10 sen dans med någon som hette Klara från lund som lärde oss typ lite shakedans och lite annat. Efter det åt vi , sen stack vi direkt och kollade på östblockets konsert och sen slutade vi tidigare. På kvällen var det målvaktsträning , sen sålde klassen på musikcafeét som ni ser nedan
Idag tisdag så hade vi vanlig dag till halv 3 , då så såg vi på en rappare Behrang Miri och 8:orna hade typ skrivit rapp- låtar som vi fick höra, och så berättade Behrang Miri ( sök på namnet på youtube så får ni veta mer om vem han är och hans låtar) om sitt livförändrats genom rappen. Han berättade att musiken hade gjort hans liv, han började skriva låtar för att uttrycka sina känslor och sjöng det för folk och så. Han var mobbad som barn och kom på att det var en bra idé , och det är det!
Börja skriva ner era känslor som en låt, skriv ner exakt hur ni tycker om något eller kanske någon hemsk period i ert liv. Kul , bra resultat och ett väldigt bra sätt för en att få andra att lyssna!
Imorgon ska jag till Killebäck med esko och göra lite saker typ , och träffa folk från andra skolor, får se hur de blir !
// Flicha
Svininfluensan är tbx ;D

Inga kommentarer: