onsdag 24 mars 2010

Kändisar



Hallo !

Idag så tänkte jag hissa och dissa lite kändisar, och lite kändisskvaller såklart !

Den första som jag hissar är: Rin on Rox , man kanske inte hört tala om de så mycket. Men det är 2 tjejer som gör covers på olika låtar, det har även gjort egna. Men det spelar in låtar på toaletten och har gjort sig kända på youtube, nu är det bla. försångare till band, det är verkligen skitbra ! Här är en länk http://www.youtube.com/watch?v=Yk-7FW_ej4A

Den andra: bergendal, hon är så ung och vann melodifestivalen och var knappt känd innan. Hennes röst är så utstickande jättebra, och så har hon en egen stil.
Den tredje: Salem al Fakir, Hans bidrag i melodifestivalen var speciell och väldigt bra, han har även andra bra låtar!
Fjärde : Eric Saade, hans framträdande i melodifestivalen var klart det coolaste, med vattnet som ett plus med. Låten är bra och så är hans utseénde ett STORT plus med (A)
Regina Spektor: En Tjej på 25-årsåldern som knappt är känd i Sverge, hon har en helt egen mysig söngröst som inte är lik någon annans och har låtar som inte heller är som alla andra vanliga. Här är en länk http://www.youtube.com/watch?v=p62rfWxs6a8&feature=fvst

Här är bara en artist att dissa:




R. Kelly: Visst har han superbra låtar och sångröst. Men som vissa kanske vet skulle han uppträda i Stockholm i Globen imorgon, bla. min pappa och bror skulle se honom. Så fick det reda på igår att han hade stämbandsinflamation vilket som bara är ljug för att slippa. Varför gör man så? Nu måste de åka till Sthlm ändå för det går inte att avboka tåget eller hotellet.

// Flicha

Inga kommentarer: