tisdag 11 januari 2011

Träning- horoskop!

                                                     Hej!
Har precis kommit hem från träningen. Mycket fys, vi ska ha det fram tills April. Vi började med att springa typ (6) varv runt planen. Sen körde vi situps- armhävningar-situps- armhävningar Typ 3 miljarder gånger. Sen gjorde vi lår övningar. Och idioten. Haha, man fryser inte iaf =)
Slutade vid 9 från träningen. Så man hinner inte mer än komma hem och duscha, göra något i typ en kvart sen lägga sig. 



Tänkte lägga ut horoskop för 2011- januari! =)

VÄDUREN januari HOROSKOP 2011 / VÄDUREN januari ASTROLOGI PROGNOS 2011 (21 mars-20 april) För att vända saker, du se till att de inte lämnar dem. Var inte för snabb att ge din åsikt. För att lyssna på de andra uppmärksamt. Möjligheterna att resor kommer att vara till nytta vad gäller anslutningar INBRINGANDE. Låt inte andra begränsar dig att säga hur du känner på familjen frågor. Din tur evenemang av denna månad kommer att äga rum måndagen.
OXEN januari HOROSKOP 2011 / OXEN januari ASTROLOGI PROGNOS 2011 (21 april-21 januari) Kanske är det dags att söka innebär att du kan förbättra din hälsa. Tystnadsplikt kan bara leda till omständigheterna devastators. Tala med din andra på en om semester och för att diskutera waitings din relation. Svårigheter med din andra januari leder till isolering. Din tur evenemang av denna månad kommer att äga rum torsdag.
Tvillingarna januari horoskop 2011 / Gemini januari astrologi prognos 2011 (22-juni 21) Det kommer att vara så mycket runt omkring dig. Du kommer att bli känslomässigt på frågor om pengar. Du ska delta i aktiviteter som kan utövas av två unga människor och gammal man. Du kan få ett erkännande för det arbete som du gjort. Din tur evenemang av denna månad kommer att äga rum en lördag.
Horoskop 2011 Kräftan januari ASTROLOGI PROGNOS 2011 (22 juni – 22 Juli) Försök att inte spendera tid med dina kollegor om du vill undvika problem senare. Du kan dra nytta av januari att göra något för den musikaliska underhållningen. Du januari är mer emotionella än normalt. Din andra kommer att göra allt för att du saker som du inte vill bara göra. Din tur evenemang av denna månad kommer att äga rum onsdag.
Horoskop 2011 Lejonet  januari ASTROLOGI PROGNOS 2011 (23 juli – 22 augusti) Du måste göra mer saker än du vill. Du är bättre att kanalisera din energi i arbetet världen. Försök att minska din praxis, eller du kan vara i en pinsam finansiella ställning. Dig att vara känslomässigt januari på det sätt på vilket en organisation du tillhör är hantering av sin verksamhet. Din tur evenemang av denna månad kommer att äga rum en fredag.
JUNGFRUN januari HOROSKOP 2011 / JUNGFRUN januari ASTROLOGI PROGNOS 2011 (23 augusti – 23 september) Känslomässigt, de saker Januari inte så bra. Du kan experimentera av de ovanliga omständigheterna och att träffa excentriska människor. Du se till att du har alla relevanta fakta innan åtgärder vidtas. Du kommer att finna det lätt att lära och till Excel. Din tur evenemang av denna månad kommer att äga rum en fredag.
VÅGEN januari HOROSKOP 2011 / VÅGEN januari ASTROLOGI PROGNOS 2011 (24 september-23 oktober) Se till att du ta vänner tid liv eller föräldrar, behöver du inte att se bara ofta. Om du är orolig, var försiktig under utnyttjande av ett fordon eller någon typ av maskiner eller utrustning. Tveka inte att uttrycka din åsikt när de är relativa frågor att arbeta. Din social kompetens med människor januari är mer än en enkel nytta. Din tur evenemang av denna månad kommer att äga rum torsdag.
SKORPIONEN januari HOROSKOP 2011 / SKORPIONEN januari ASTROLOGI PROGNOS 2011 (24 Oktober – 22 November) Ännu bättre, ta er andra och låta dem betala fakturan. Du januari var för förgäves för en kompis som ville dra nytta av dig. Made uppmärksamhet inte signera din tid eller dina pengar omedelbart. Ta förändringar som kommer att förbättra ditt utseende. Din tur evenemang av denna månad kommer att äga rum en fredag.
SKYTTEN januari HOROSKOP 2011 / SKYTTEN januari ASTROLOGI PROGNOS 2011 (23 november-21 december) Januari nära relationer irriterad på att om de känner begränsad. Var försiktig om en vän ber dig om råd. Information som du vinst kan användas i alla aspekter av ditt liv. Barn januari krävande varelse, underhållning och kan kosta mycket mer än att du verkligen kan tillåta er själva. Din tur evenemang av denna månad kommer att äga rum måndagen.
STENBOCKEN januari HOROSKOP 2011 / STENBOCKEN januari ASTROLOGI PROGNOS 2011 (22 december .- 20 januari) Dina ord kommer att vidtas med sammanhang om du är i skatteundandragande med kollegor eller arbetsgivare. Du kommer att vara januari blandas i en slags triangel. Du bör överväga att hälsosam mat. Den sociala verksamhet bör med din dag beställning. Din tur evenemang av denna månad kommer att äga rum en tisdag.

VATTUMANNEN januari HOROSKOP 2011 / VATTUMANNEN januari ASTROLOGI PROGNOS 2011 
(21 januari – 19 februari) Inte så mycket att inte utvidga Om du har ett eget företag. Du sitter tight. Du är bättre att undvika tvister. denna månad är inte dagen för att testa personer som anländer till deras ge ultimatum. Att göra en liten undersökning om den ya någon med arbete som du inte gjort förtroende. Din tur evenemang av denna månad kommer att äga rum den.
FISKARNA januari HOROSKOP 2011 / FISKARNA januari ASTROLOGI PROGNOS 2011 (20 februari-20 mars) Övervaka din tendens att leva för dagen och att passera alltför mycket från underhållning och barnen kan det påminna dig. För att göra projekt som tar dig till exotiska destinationer. Att söka medel för att bättre du genom att förbättra dina matvanor och i det dagliga livet. Var ärlig i din kommunikation och inte förlora sin svalka om någon stödjer dig i ett hörn. Din tur evenemang av denna månad kommer att äga rum söndagen.


Så nu har ni lite att tänka på ! 

/ Flicha

Inga kommentarer: