söndag 17 oktober 2010

konfirmationsträff!

Hej!

Emma la ut bilder på mässan, eller gudstjänsten i kävlinge. Det var vårt första konfirmationsmöte. Man tänker att gudstjänster alltid är så tråkiga, eller iaf jag. Men denna var verkligen rolig. De hade ett "boyband" en kör och mycket duktiga dansare, så ibland var det som att se på en konsert.

Sen skulle vi konfirmander samlas i kyrkan efteråt, och det var skitmånga konfirmander, verkligen, typ 100 stycken. Typ 3/4 var tjejer om inte mer ;)Jag och Emma var inte med på listan så vi fick skriva in oss och så, sen fick vi massa papper. Men det verkar skitkul verkligen skitkul. Alla som har varit där säger att det var det roligaste de gjort i hela deras liv. 
Men såklart finns det regler, jag och Emma får inte prata svenska med varandra tillsammans med familjen, så ja vi kommer att öva mycket engelska. En vanlig dag är att man har konfirmation och engelskalektioner på förmiddagen, sen äter man sin matsäck av sin familj. Efter det är det aktiviteter som t.ex. brännboll, fotboll eller bada i havet ( engelska kanalen ) Eller shoppa. På kvällen äter man hos värdefamiljen, eller på stan. Sen är det disco för alla som är på språkresa från hela världen, eller så kan man gå på bio, de har ett eget kafé som man kan spela spel och sånt i. Så det kommer att bli helt awsome!

Det är en video som pappa filmade :)


/ Flicha

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken skilnnad på när din unga moster gick och konfirmerade sig! Erik måste ha tyckt att det var kul dansnummer om han var med!
Anonyma
mostern