onsdag 27 oktober 2010

New body.

Har precis kommit hem från Lådan (Genarps Lådfabrik då alltså, inte en låda! ) 
Jag skulle sälja New body grejer från laget, så jag skulle sälja till de på eftermiddagsrasten, jag sålde 4 paket, och så tog en hem och skulle beställa. Men alla har sådana dåliga ursäkter, jag vet inte om min fru gillar detta, gå hem till henne ist. Jag menar, bara för att man inte är kvinnan i huset kan man ändå köpa saker, bara för att det brukar vara ens fru som köper något, så behöver det inte alltid vara så, man kan faktiskt inte ha det som det alltid har varit. Det är ju inte så att man får en rejäl utskällning för det heller. Jaja, boys are boys -.-
Någon som vill köpa new Body saker, troser strumpor, t-shirts, linnen, kalsonger, sport-bh. Väldigt bra kvalite, jag köpte ett 20- pack strumpor, när jag skulle jobba i mina vanliga skor känndes det som att jag hade fått världens skönaste skor, pga strumporna ! Om ni vill kolla in katalogen Klicka här! 
Kommentera om ni vill beställa något :)
Annars så har jag haft matte på elevens val. Vi hade lite mattetävlingar, spelade mattespel, och räknade uppogifter. Men det bästa av allt var att vi fick sluta 12.55 ! Så borde det vara varje dag tycker jag.

Smile :) Haha, nä men blivit helt lockligt sen jag cyklade från Lådan =)

Jag och Freja under tiden medans vi spelade ;)

Spelet, som alfapet. Fast med tal istället !


/ Flicha



1 kommentar:

Anonym sa...

Spännande!
Jag är fru i huset och jag tänker köpa någonting till mig och min man.Jag har inte sagt någonting om detta till men man.
Kvaliten vet jag är bra.