fredag 8 oktober 2010

Tyra

Hej igen.

Lunginflamation isn´t very funny. I woke up in the middle of the night and took a pill. It feels like i´m take drugs, i have so many pills. Today, have i spend the day in front of the television. Back to swedish!
Jag såg på Tyra Banks show, det var hennes sista, hon har gjort 510 stycken. Hon visar att alla människor är lika mycket världa, hon har framförallt tagit fram hut man skaffar sig ett bra självförtroende. Hon är ju high fashion model. Hon har visat sig själv utan smink, och utan bh för att visa, att det man ser på tv, och i alla tidningar hur smal man ska vara, och hur smala och snygga alla supermodeler är, så är det inte sant, bilderna är redigerade det ena med det trejde. Tyra har visat upp sig utan smink, och då såg hon ju ut som vem som helst, hon tog även av sig Bh.n ( ja hon hade tröja) för att visa att de var låååångt ifrån perfekta. Men hon vågar!
Hon var trött på att vara en vanlig model, så hon ville visa världen hur det egentligen är. Hon är även ledare av american next top Model.


Tyra Banks


Tyra..

I programet då hon tog av allt smink!

/ Flicha

1 kommentar:

Anonym sa...

Tyra Banks är en modig tjej,som visar upp sig utan smink.
Vi andra vanliga tjejer, får också ett tjusigt utseende, om vi blir sminkade,av någon som är duktig på det.Annas får vi själva sminka oss,så gott vi kan.

Hälsningar från en som sminkar sig själv